Retail/Hospitality

Return to project list
Project Specs
Client:

Breezy Bend Country Club

Size:

11,442 sq ft

Completion:

2014

Cost:

$1.0 million

Breezy Bend Country Club

Renovations to the Breezy bend country club were completed in the spring of 2014. Main floor renovations included new lighting, flooring and paint finishes in the front entry way and corridor to the Member’s lounge. As well a new Donor board was designed and implemented en-route to the Member’s Lounge. A new Birch tree feature was incorporated at the Member’s Lounge entry and the Lounge proper was re-designed to include new ceiling finishes, lighting, flooring, stone wall finishes, and a new feature bar and back bar. The Men’s and Women’s Locker/Shower rooms were also redecorated with locker refinishing, lighting, and new shower wall and floor finishes.